Den heliga anden

Jag är dålig på att uppdatera, jag vet.
Men detta är min blogg liksom, jag uppdaterar när jag känner för't.
Idag är de torsdag vilket innebär konfa. Usch, fyfan va tråkigt det är. Men vad ska man göra? Funderar fan på att hoppa av. Fast nej, jag ska nog inte de.
Kom hem runt sju och då gjorde jag massa läxor. Matte, engelska & SO.
Har inte så mycket att berätta. Facebook fungerar fortfarande inte så jag tar livet av mig snart... Så fruktansvärt jobbigt & irriterande!
Men jaja, tur att jag kan använda min mobil till att kolla till läget lite ;)
Och idag i skolan hade vissa lång håltimma så jag, Amanda & Issa åkte till Amult och käkade oså.

HATAR dehär


Alive

Nu ska jag bara fixa mig sen drar jag in mot stan, hörs ikv!

Only girl

Jag har inte orkat blogga på ett tag.
Jag har inte haft tid. I princip har jag inte gjort nånting mer än att vara med David hela veckan typ. Men de klagar jag inte på.
Och egentligen orkar jag verkligen inte blogga just nu heller.
Min bror fyller år imorgon så idag hade vi släktkalas. Faktiskt så var de kul. Väldigt roligt att min pappa kom också. Eftersom mina föräldrar är skilda då brukar inte han komma på våra kalas utan vi firar alltid skärskilt sen efteråt.
Men idag kom han och de va jätte kul.
Och imorgon ska vi till honom igen och vara där över helgen.
Godnatt.


bilder från italien



staden

Idag har jag varit i stan med David.
Vi skulle igentligen gått på bio men vi skippade de och kollade lite i affärer istället :D
Sen vid 5 (?) eller jag vet inte riktigt drog vi hem. Men han åkte hem till sig och hämtade en sak till mig.
TAAAACK! Behövdes verkligen om man säger så liksom..... :p Men aa.. Och sen åkte han hit. Så var vi ute ett tag för jag orkade verkligen inte va inne för de var 27 människor hos oss. Typ massa på mammas jobb så jag bah, nä David.. vi stannar ute ett tag.
Vilket vi gjorde, men sen kände jag att jag ville in. Men föratt ignorera alla dessa människor så satte vi stegen mot mitt fönster och klättrade upp den vägen. HAHA.
Men de funkade lika bra liksom :D
Så tittade vi lite på teve och åt massa chips & godis som vi fick av modern min. Tjockt, we know. MEN GOOOOTT!
Nu precis åkte han hem och jag ska duscha nu tror jag.
Godnatt!


hej.

jag är hemma från italien.
jag är trött.
jag har skola imorgon.
dessutom har jag prov och kan inte ett skit.
en ball groda dansar aldrig ensam.
jag har varit med david idag och imorgon ska vi på bio.
ajjamensan.
aa hejdå.

Skola

Sitter i skolan just nu, sjukt tråkigt. Har SO eller svenska.. vet inte riktigt.
Slutar iallafall om en halv timma och då har jag bråttom hem för att packa allt till Venedig ikväll! Så kommer David också ett tag.
Har inte kunnat blogga på ett tag för mitt internet dampar och jag orkar inte blogga från mobilen.
Men iallafall, igår var jag med David efter skolan, vi tittade på min SO/Svenska lärare som var på teve, söt va hon <3
Och så aa, gjorde inte så mycket mer. Kommer inte kunna uppdatera förrens på måndag då jag kommer hem.
Jag är verkligen taggad, gud va jag längtar tills ikväll! Stackars alla människor som åker samma plan som oss kan jag ju bara säga...... :D
Ha de bra i svergie, puuuuuuss!
Och för er som inte vet så ska jag till Venedig och segla EM.
TAGGA, Amanda, Emil, Alexander, Douglas & Hampus!

Perfekt

Heeej, idag har jag inte seglat SM. Skippade de idag för jag var lite smått sjuk och jag vill ju änna inte bli sjuk inför EM som jag åker till på onsdag i Italien!
Jag gick upp vid typ 10, gjorde pannkakor till frukost och tittade lite på teve.
Sen smsade jag Amanda och frågade om vi kunde dra till stan en sväng vilket vi gjorde. Köpte ingenting eftersom jag sparar mina pengar. Sen när jag kom hem vid 5 träffade jag David och vi stack ut och seglade ett tag. Kände mig dock ganska mobbad eftersom han seglade ifrån mig.
Men ja, sen va jag med honom lite efter också sen gick jag hem och fixade lite inför skolan imorgon.
Nu pratar jag med David i telefon sen ska jag sova, puuuss!

Tired

Orkar itne blogga idag, inget speciellt har hänt.
Seglat SM men några goa vänner bara, men nu är jag så sjukt trött så nu ska jag sooovA!

lite dålig på att uppdatera, jao

Ja... Jag har inte bloggat på en vecka, hehe. Har inte riktigt orkat och har haft annat för mig. Denna vecka har jag mest tränat och varit med David :p Men idag har jag varit i skolan, shiiiiit va dagen va seg! Sen kom jag hem, gick ner till hamnen fixade min båt som jag ska ha imorgon på SM! Sen så ville jag träffa David men såklaaaart gick inte hans moppe igång så allt blev as jobbigt, men eftersom han är helt bäst så cyklade han ända hemifrån honom till mig. Vilket faktiskt är rätt långt. Skulle aldrig dessutom vågat cykla typ vid tio då han drog hem för de är så jävla mörkt ute! :( Men han vågade såklart. Nu funderar jag på att lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon, då blir de SM! Ska bli jättekul, vi hörs imorgon, Godnatt!

Hos Disa

Kunde inte blogga igår.
Var så sjukt trött, som vanligt..
Men iallafall, igår tävlade jag igen då som sagt. Kom 6a utav 23, är inte nöjd. Men jag var rätt oseriös och inte konsentrerad.. hehe.
Sen på kvällen va jag som rätt ofta med David :) Jätte kul, och sen så pluggade jag också eftersom vi ska ha matte prov på onsdag, buhu :(
Idag har jag varit i skolan, vid 12 åkte vi in till stan och skulle typ prata med massa olika partier och skit. De va iallafall roligare än skola men aa.. Sen åkte jag hem till Disa, vi gjorde lite mat, pluggade och nu har vi precis varit ute :D
Nu ska vi snart åka till torslanda kyrka för något konfa möte.
Kul.
Hörs sen, hejdå.



Daviiid

Tja! Jag kan typ bara uppdatera från mobilen för mitt internet fungerar typ inte... :( Menmen... Idag har jag tävlat, rätt kul. Med massa goa kompisar! :D När jag kom hem sen vid sex ringde jag David så jag skulle slippa vara ensam hela kvällen så då kom han. Lite efter 1O åkte han hem igen, och nu är jag så sjuukt trött.. Ska tävla imorgon med så borde sova nu snart. Men vi hörs imorgon, pusspuss

jag och felix

Tjena! Just nu sitter jag i cafet tsm med Felix, Adam, Issa, Amanda, Lizel & Linnea. Har de lite smått trevligt osååå. Ska snart äta sen har vi bara engelska, gymnastik (teori) och SO kvar, sjukt segt... men sen slutar vi och jag har inte några direkta planer för ikväll, men jag måste plugga! Omg? jag vet änna inte om jag orkar plugga på en fredag. Men vi får se, hörs sen!

2 september 2010

Hejhej, eftersom jag älskar att man kan använda internet typ jätte bra på min mobil så bloggar jag helst från telefonen. Och de blir nog oftats när jag är i skolan eftersom jag ofta har tråkigt där, hehe :p Just ni sitter jag och Amanda räknar matte, algebra & ekvationer.. Ska ha prov om vecka, usch. Snart ska vi ha slöjd och sen mentorstid. Halv tolv sticker jag, Issa & Amanda eftersom vi har 2 timmar och 40 minuters håltimma! Men vi hörs sen, puss      

riksdagspartier, alliansen, rödgröna partier. BLABLABLA!




Hajhaj, nu är jag i skolan. Jag har SO lektion med Brittis. Rätt kul faktiskt, är på strålande humör idag, har inte en aning om varför men jag klagar inte! Idag vaknade jag av att David ringde mig typ vid 7, inte så kul eftersom jag började halv 10... Behövde änna inte gå upp vid 7 för de menmen. Jag och min bror lagade pannkakor till frukost, jätte gott.  Efter SO;n ska vi ha lunch sen är de bara svenska och matte kvar! men nu tänkte jag lyssna på Brittis lite, puss & kram

RSS 2.0