Utgång

Nu blir de feeest, hörs imorgon eller ikväll! PUSS

Svar på kommentar

Bilden blev liten nu, men tunikan kommer ifrån bikbok, kram på dig! :)

Valborg

Nyss kommit hem till David. Nu ska vi snart äta lite granna sedan ska vi fixa oss föratt dra till Davids kompisar och fira valborg, haha.
Iallafall, här får ni lite bilder från idag!

Outfit 30/4


Homeeee

Äntligen hemma! Nästan iallafall, sov hos David inatt så har inte varit riktigt hemma än...
Nu ska vi bege oss till stan och kika lite, vi hörs sen! Nu ska jag börja blogga på riktigt igen! Här är lite bilder från flygplatsen i Amsterdam!
Åkte runt på en sån här i hela Amsterdams flygplats, haha grymt kul hade vi!
Sen spelade vi lite spel på ipaden, hehe.
TTYL

Födelsedagspresenter


+ 3000 kr och lite småsaker!
Hörs på lördag, puss.
Btw, fick ju en ny dator för min förra blev stulen förre gången jag var här, nu blir det dags för ny telefon också.. heheh, menmen! Sånt som händer... mig något för ofta.
PUSS

Update from Nairobi

Hej allihoppa! De va ett tag sen! Hänt massor sen dess, mobil stulen igår te.x! Helt otroligt, kan berätta lite om det någon dag. Jag har upptäckt massor utav nya grejer och likaså har David. Vi har verkligen haft det helt underbart här men imorgon är det dags för hemfärd.. Ska bli skönt på nått sätt. 05.30 åker vi från hotellet imorgon, inte lika skönt. Jag, David och min bror reser själva hem precis som vi gjorde när vi kom. Snart har vi tänkt att gå ut och ta något att äta. Vi hörs när jag kommit hem, med massor av bilder och update om resan!! Här kommer lite bilder!


Detta var lite bilder, mer kommer snart, looove

19 April

Hej allihoppa, hoppas ni har de bra därborta i äckel-svergie! jag har jättejätte bra ska ni veta. Ligger just nu vid poolen tillsammans med David, 30 + grader! Bloggar ifrån ipaden, såå kul.. :) Vet inte riktigt när vi hörs nästa gång, men det dröjer nog inte så länge! PUSS                                                                       

Amsterdam

Hej allihoppa, just nu sitter jag, Gustav & David på Amsterdams flygplats. Jag med min datorn, David med sin Ipod och Gustav med våran Ipad. Hahah..
Åkte hemifrån klockan 3 inatt så snacka om att vi är trötta...
Planet till Nairobi går om cirka 2 timmar så kan sitta här ett tag. Igår hade jag en underbar dag, fick massa fina presenter som jag kan visa nåndag! Tex, en dator, en Ralph Lauren keps av David, smycken, tunikor, pengar. Grymt kul!
Vi hörs senare när jag kommit fram, ska snart gå till rätt gate. Puss så länge

15 April

Detta var några bilder ifrån Linneas födelsedag/tjejmiddag! Ska snart lägga in mer bilder från min födelsedag!

MIN FÖDELSEDAG

Precis kommit hem från en underbar dag med de bästa personerna! Just nu håller jag på och packar och lite senare ikväll åker vi till Davd och sover där. Men jag bloggar när jag kommit hem till David, puss så länge!

its beyond the shadows

Åhhhh, orkar inte blogga idag, är så himla trött! Knappt ätit något idag och så har jag i princip bara tränat idag. Sprang på varv på slingan, sen drog jag & David till gymmet några timmar. Känns riktigt skönt i kroppen. Nu ska jag äta och senare ska jag plugga, roligt :)
Vi hörs sen! Puss

Kakooor

Juat nu väntar jag på att David ska bli klar med sin moppe, så drar vi hem till honom en stund! Vi hörs ikväll!


Check it out

Jag är med och tävlar om ett smycke hos Sofia från Josign.se. Tävla du också, vinnaren dras imorgon, så skynda dig!
Josign.se har grymt snygga smycken måste jag bara säga, ta dig en titt på hemsidan!
Puss

Bikbok summer 2011


Beautiful people

Halloj, sitter hemma hos min pappa just nu och har precis pluggat massa matte till provet imorgon! Får se hur det går. Efter skolan idag träffade jag David i stan ett tag, köpte present till Linnea sen drog jag hem till pappa. Nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag sova!
4 dagar kvar tills Nairobi, wohooo längtar!

Its alright, its okey

Ledsen för dålig uppdatering!! Har inte orkat, hehe.
Idag har jag iallafall varit med David efter skolan. Åkte in till stan, fixade hans pass sen åt vi en goood lunch på jensens! Sen åkte vi hem till honom ett tag, tog det lugnt sen drog vi ut en stund. Har inte så mycket att berätta. Vi hörs imorgon!

Nairobi + Mombasa

Fattar ni vad jag längtar elller? 2 veckor bestående av sol, värme, hotell! Kommer bli fantastiskt!

9 april 2011



Lite bilder från stan idag med Amanda & Disa. Haft en bra lördag! Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år och en dag efter det åker jag & David till Nairobiiii! Kommer bli gryymt bra!
Hörs ikväll!

Bilder från Amanda



Hade som sagt en jätte rolig kväll hos Amanda igår. Finns inte så jätte mycket att säga, mina vänner är bäääst!
Hörs senare

Secrets are for noobies

Hade en gryyym kväll igår hos Amanda med massa goa tjejer! Jag & Disa sov över hos henne och nu ska vi snart till stan! Vi hörs senare med bilder från igår, puss!

Bilden blev riktigt stor. Heheh, gammal bild från i somras ♥

My houseee

Huset i helhet
Hallen
Vardagsrum nr 1
Köket
Vardagsrum nr 2
Mitt rum
Gustavs rum
En toalett av 3
Detta är lite bilder på vissa rum i huset. Anledningen till detta är föratt vi ska flytta. Så dessa bilder har alltså inte jag tagit utan det är en fotograf. Detta är verkligen inte alla rum utan det saknas runt 4 rum & 2 toaletter. Men nu vet ni lite hur jag bor, pusss

Live your life

Idag började jag vid 8. Hade matte i en och en halv timma sen drog klassen in till vägledningscuntrum (gymnasiegrej) fick dock ingen inspiration alls! Helt värdelöst..
Slutade vid tolv och då åkte jag, Amanda, Amanda, Issa, Disa, Matilda & Linnea till donken, sen letade jag, Linnea & Issa present till Amanda, hittade väldigt fina saker!
Sen mötte jag upp killarna och vi drog hem till mig ett tag. Hade riktigt roligt, som vanligt med gossarna.
På kvällen kom min darling och vi hade det lise mysigt, pluggade oså haha..
Nu tittar jag på Grey's anatomy och snart börjar Off the map. Riktig teve kväll! Vi hörs imorgon! Puss


goaaa

Tog inte så mycket bilder idag, G-NIGHT

Best friends



Haft en grymt bra dag med alla mina små älsklingar! Först bak med Emil, sen stan med David och sen träffade jag Linnea, Issa & födelsedagsbarnet Amandaaa! Bjöd henne först på thai sen åkte vi hem till henne och kollade på film och hade det mysigt! Kom hem runt 10, nu tänkte jag lägga mig! Puss

Kladdkakebak, hehe

Hej, just nu är jag hemma med Emil. Våran franska lektion var inställd vilket gjorde att vi kom hem runt 1. Kan ni gissa vad vi gör? Chokladmuffins....... Dock failar vi.. Men dom blir säkert goda ändå! Snart ska jag in till stan och möta David sen senare ikväll möter jag tjejerna på torslanda torg så köper vi hem lite gott och firar Amanda som fyller år idag! Stort grattis till min bästa vän! Hoppas din dag har varit bra och fortsätter att vara det! Cya soon darling..
Men nu ska jag och Emil tjocka oss så vi hörs ikväll!



Parfymer



Pic 1: Prada L'Eau Ambrée. En grymt god parfym från Prada som jag använder ofta! Parfymen är från 2009 och kostar runt 900 kr.
Pic 2: Daisy by Marc Jacobs. Min absoluta favorit parfym!! Luktar otroligt gott! Denna använder jag i princip jämt! Sååå god! Och flaskan är ju bara underbar, kostar runt 700 kr
Pic 3: Gucci by Gucci. Luktar också jätte gott! Måste säga att jag älskar flaskorna på Gucci's parfymer, så enkla men så himla snygga!
Pic 4: Flora by Gucci: Som namnet betyder är denna doft knuten till den söta, sensuella världen av blommor. Luktar naturligt och håller doften länge! Kostar lite mer än ''vanliga parfymer. Runt 1000 kr.

Alla dessa parfymer är mina favoriter men speciellt Daisy by Marc Jacobs, rekommenderar verkligen den, inte jätte dyr heller! Nu ska jag sova underbaringar, puss!


Like my style

Hejsan mina vänner!
Just nu sitter jag här nere och väntar på min kladdkaka ska bli klar. Såå gott! Snart ska jag börja plugga en del till regelprov i gymnastik och SO redovisning.
Skolan idag var riktigt seg, börjar också bli sjuk känns de som... Inte kul alls. Men nu ska jag ta ut kakan ut ugnen och gå ut i solen och sätta mig och plugga! Hörs sen, puss!


Två bilder från igår då jag och David hade det lite mysigt ute!

Slutet är här

Heej, uppdateringen har varit seg i helgen som ni kanske märkt. I fredags drog jag & Amanda in till stan efter skolan, åt på jensens och bara hade det mysigt!
Senare drog vi hem till Linnea och åt tacos och hade grymt kul! Sen tidigt upp på lördagen för våran intensiv moppe-kurs började då. 4 timmar på lördagen och 4 timmar på söndagen.
Lördag kväll va vi hos Amanda. Kom till henne runt 7 och då gjorde vi riktigt go mat och sen kolla vi på film. Vid 10 kom Johan, Emil o Nicklas och herreguuud, dom skrämde livet ur oss. Men hade det hur bra som helst, ett tag.
Sen blev kvällen bara hemsk för min del, helt åt helvete. Usch
Upp tidigt på söndagen igen och spenderade 4 timmar till där, sen drog jag hem och bara chilla. Senare på kvällen kom David och vi pratade en del, nu kollar jag på Taken och tänkte stänga av datorn!
Puss

Med mina tjejer!!


RSS 2.0