-

Gud, orkar inte blogga! HEJDÅ

Svar på kommentar

Juicy Couture flipflopsen köpte jag på raglady och kostar 700 kr.
Jeansen köptes på JC för 1400 kr. :)
Kram!

New in

JAG VET SÄMST KVALITÉ! IPHONE BILDER.
Iallafall, köpte dessa förra veckan från UGGS. Så himla mysiga! Puss

Fall for You

Åh, hej! Slutade vid 2 idag och åkte direkt hem och mös framför tven! Det regna jätte mycket och var jätte kallt när jag skulle köra hem. Inte kul.
Inte orkat uppdatera på några dar, känns himla meningslöst utan kamera. Jaja, känns jätte skönt att vi inte fått några läxor osv än, så kan typ forsätta slappa lite till! Börjar 10 imorgon också, gött!
Yesterdays.

Instagram

Åkte in till stan och mötte mina goa vänner och tittade en stund på RixFm festivalen!! Stannade där i typ 2 timmar sen blev det ganska segt så vi gick och åt och sen åkte jag hem. Ville så himla gärna se Chris Medina som skulle spela, men självklart ska han spela typ sist så jag orkade verkligen inte stanna. Tittade iallafall på super söta Ulrik Munter och lite andra!
Nu taggar vi skolan, Godnatt!

Shopping

Lite halv taskiga bilder men här såg ni vad jag köpte igår!
Prime boots
Bondelid kofta
Tiger of Sweden jeans
Juicy Couture flipflops & Iphoneeeee
Tack världens bästa mamma ♥

To the city

Godmorgon! Startade dagen med att titta lite på Greys Anatomy & The Hills. Laddade ner hela första säsongen av The hills igår och har bara 2 avsnitt kvar, haha.
Iallafall, idag ska jag och mamma in till stan och titta lite. Hörs efter det!

Above the law

Äntligen sista dagen på jobbet -sommarlov, here i come? I wish! Dock ska det bli ganska skönt med vardag igen! Då helgen alltid är det skönaste på hela veckan!
Ja, sommaren är nog ganska över nu. Det börjar kännas, värmen sjunker (snabbare än va den borde) har typ bara 15-18 grader nu för tiden? Och det är ju faktiskt augusti. Wellwell, det har varit en bra sommar. Känner dock att jag inte fått ut så mycket som jag velat få ut av sommaren. Är grymt besviken på vädret! Måste ha varit den sämsta sommaren någonsin med tanke på vädret! Alledes för lite 30-grader-med-sol-dagar!!
Nu kommer hösten och jag ska snart flytta. Flytta hem till pappa medans mamma flyttar till Johannesburg som ligger i Sydafrika. Kommer bli anorlunda, väldigt anorlunda. Får hoppas på det bästa helt enkelt.
Klockan är lite är 2 på natten så ska nog sova nu strax, känner att jag snart inte orkar hålla uppe ögon längre. Vi hörs imorgon!
Bild ifrån i somras

Ge mig

1. Ralph Lauren parfymen... HELT otrolig. Älskar den! Och det vet jag att jag inte är den enda som gör! Just nu använder jag min Marc by Marc Jacobs Daisy parfym som också är jättejätte god!!
2. Bruna prime, har redan likadana som på bilden svarta + att jag har långa svarta med dragkedja där bak. Dax för ett par bruna nu tycker jag! Så hiiimla fina!
3. Iphone, vet att jag har sagt att jag ska köpa det länge nu, haha jag och mamma orkar typ aldrig fixa det, men nu orkar vill jag verkligen byta från min nokia!

Ett år med dig


Fade into darkness

Åh, hallå! Återgår till denna bloggen efter några månader på blogspot.com. Jag gillade blogspot, men nu har jag verkligen tröttnat på det stället. Därför har jag inte bloggat någonting dom senaste 3 veckorna.
Dessutom har jag jobbat nu dom 2 sista veckorna på sommarlovet (sista dagen imon) Riktigt skönt att få in pengar igen!! + att jag precis fick reda på att jag fick 7000 kr för mitt ärr på ryggen från bilolyckan! Helt underbart :)
Livet är på topp, känner mig så himla lycklig. Bara helt sådär liksom, kan bero på att jag och David varit tillsammans nu i över ett år! Också underbart :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte bloggat på så länge så känns lite ovant. Haha, nej.
Eh, hörs imorgon!
BTW. Min kamera är fortfarande sönder. Riktigt segt, men får se hur jag gör nu, kanske köper en ny.
Puss

RSS 2.0