Cape town

Tre bilder från förut


-

De är så himla underbart här! Massa sol och inga moln! Vill aldrig åka hem.. Åker till Johannesburg på måndagkväll och hem till Sverige på torsdag kväll så landar i Göteborg på fredag morgon!
Ska bli skönt med ett nytt år, 2011 har varit ett av dom sämsta åren nånsin för mig! Nu när jag tänker efter så är de en person som förstört mig på så otroligt många sätt! Jag blir bara så ledsen när jag tänker på allt jag fått stå ut med och så himla mycket han gjorde mot mig!
Nej jag är verkligen glad över att jag aldrig mer behöver tänka på honom och att ett nytt år börjar som jag verkligen ska ta vara på! Börjar året här i Sydafrika och de känns jätte skönt! Slippa all skit där hemma och bara ha de helt underbart här! För de har jag verkligen!

GOTT NYTT ÅR!


Oktober 2011



Myskväll hos Nicklas med spel, godis, mys vänner och allt var bra!
Dagarna efter gjorde jag sönder min moppe och köpte då ny, 2 dagar efter ramlar jag med den och bryter foten.
Absolut den sämsta månaden! Missade massa i skolan, de ända jag kunde använda var mjukisbyxor och livet verkligen kändes värdelöst!

I kapstaden

Godmorgon alla! Ledsen att jag är seg med uppdatera men är ute hela dagarna och kvällarna.. Har inga bilder att lägga ut heller eftersom jag bloggar från Ipaden. Nu ska vi ut på stan så jag ska försöka blogga lite senare! Ha en bra dag, sista dagen på 2011 idag! Puss


September 2011



Mamma flyttade vilket gjorde så de blev fritt fram till att slinga håret! Mysiga kvällar med David på condeco, jobbiga torsdagar vilket betydde jobb på BKSS -efterblivna barn som inte fattar nånting! Nädå, gulliga va dom. Ibland.
Linnea och jag blev bättre och bättre vänner och vi var med varandra väldigt mycket vilket resulterade till att vi fick en till kompis även känd som fyllot på 25an.
Hittade en underbar Tory Burch väska som jag Ä L S K A R!

Augusti 2011



Issa fyllde 15 och de firades med en rolig tjejmiddag med bästa vännerna. Rix fm festivalen va, den var dock väldigt seg och inte alls rolig. Nästa dag blev de skolan, många långtråkiga dagar..
Kameran gick även sönder och jag slutade blogga för några veckor.

Internet

Jag lever! Detta är de första inlägget från Sydafrika, allt under har varit tidinställt!
Resan hit gick bättre än vad jag trodde, jag som oroat mig i flera veckor inför flygningen.....
På fredag flyger vi ner till kapstaden och de ska bli hur mysigt som helst! Har stora förväntningar.
Hoppas ni har de bra, puss!


Från sommaren 2010


Och sekunden senare.....



Dag 7 -Något jag inte skulle klara mig utan

Något som jag för tillfället inte skulle klara mig utan är nog min bästa vän Linnea. Skulle något hända henne och jag vet inte vad jag skulle göra! Hon och jag har varit bästa vänner sen sexan men de är verkligen nu de senaste halvåret som vi blivit så sjukt bra vänner!
Vi gör allting tillsammans! Vad vi än gör, har vi alltid så grymt roligt!
De känns så himla bra att ha en så perfekt vän, som alltid ställer upp, som alltid säger rätt saker vid rätt tillfälle, som alltid tänker på samma sak som en själv, och som alltid är så jävla bra! 

Seriöst, kan verkligen sitta och skriva i år och dar om hur underbar du är och om hur mycket jag älskar dig! Du är den bästa vännen man kan önska sig, trodde inte de fanns någon så bra som du!
Julle ♥ Lilly

Juni 2011



Skolavslutning, firades med Liseberg med alla goa. Veckan innan var vi även ute och paddlade och tältade med klassen! Så himla roligt hade vi!
Fler sköna dagar uppe på tjörn där vi hade perfekt väder! Åh de va såå härligt, saknar de så!

Dag 6 -Mina bästa vänner

Gammal bild från sommaren 2010. Och bjuder stoooort på bilden, men de va den ända jag hade på oss alla tillsammans! 

Detta är iallafall mina absolut bästa vänner! Lizel, Issa, Amanda och Linnea! De är dom som vet mest om mig och jag gör allt för dom!
De är dom bästa vännerna man kan tänka sig, vi har så himla roligt när vi är med varandra och skulle inte byta ut dom mot någonting i världen!

Outfit

Go outfit? Yeeeees, från i somras!
Älskar jackan från Babour & väskan från Marc jacobs!

Maj 2011



Maj kom och värmen kom väldigt snabbt!
Fler myskvällar med David, grillkvällar med kompisarna, åka båt på tjörn, konfa!
I maj hände de mycket, blev äntligen konfimerad, som jag hade längtat! Undrar fortfarande om de verkligen va värt att börja från första början..
Sena kvällar med alla underbara vänner, mer bilder vid havet med David.
Maj ♥

Mulberry



Hur snygg är inte denna Mulberry Alexa väskan? Sjuuuukt snygg!

Dag 5 -I min väska

Åh vilken sämst kvalié de blev!
Men plånbok, kamera, tuggummi, parfym & nycklar är något som alltid finns där!

April 2011



Skulle nog säga att April var den bästa månaden!
Amanda, Linnea och jag fyllde 15. Firades i mängder, hemma hos Amanda, sen hos Linnea och på min dag på Jensen! Dagen efter åkte jag och David ner till Nairobi, jag menar, kan man önska sig en bättre present än att den man älskade mest av allt följde med ner till Kenya? Tror inte de! Vi hade de så otroligt bra och de gav mig verkligen minnen för livet!
Kom hem efter 2 veckor och våren hade börjat i Göteborg, kom lagom hem till Valborg då vi drog ut och träffade Davids kompisar!
Väldigt bra månad, helt klart bäst.

Snart....

Nu har jag strax packat klart och ska snart bege oss till flygplatsen! Har fixat massa go musik och massa grejer jag kan göra på flyget! Så de är ju bra..
Har fixat massa tidinställda, vet inte när jag kommer ha tillgång till internet och sånt än så när vi hörs nästa gång vet jag inte riktigt, men tror de blir imorgon!
Så denna natt som kommer får ni tänka på mig som sitter i flygplanet och lider.. Och på morgonen när ni vaknar vet ni att jag är framme! 

Ha de bra så hörs vi nångång! Puss ♥

Juicy Couture


Fml

Herregud, kan inte fatta att jag åker till sydafrika snart! Om bara några timmar sitter jag på planet! Och jag är så himla rädd! Fan, hatar så fruktansvärt mycket att vara flygrädd! Speciellt när jag är så extrem.
Jag har tillbringat hela kvällen till att söka på google om flygkrascher osv, varför så jävla dum? Orkar inte ens med mig själv! Jag vet ju att ingenting kommer hända ..

18.10 går planet från Landvetter ner till Munchen där vi har 45 minuter på oss att hitta till rätt gate, och sen sätta oss på ett plan i 10 timmar till Johannesburg där vi möter upp mamma! Åh gud va jag längtar tills om typ 24 timmar då allt är över och vi har 10 underbara dagar där nere!
Men nu ska jag forsätta packa, hörs senare!

-



Chanel smink, vet inte riktigt vad allt heter men de är iallafall, rouge, ögonskuggor, kräm fondaution, puder mm.
Fick även två parfymer från Gucci och Wood. Såååå goda!
Och pengar! Visar mina andra grejer när jag kommit fram till sydafrika!

Julafton 2011

Nu är äntligen julafton över! Känns riktigt skönt faktiskt!
Hoppas ni alla haft en grym dag med många presenter, de har jag haft! (Betyder dock inte att jag gillar julafton).
Men åkte iallafall till min kusiner vid 1 tiden, åt, tittade på kalle anka, hade tomte hos oss & så fika vi. Fick många fina presenter, bl.a pengar, parfymer, chanel produkter och lite annat smått.
De kändes lite anorlunda när inte mamma var med.. Men tur att vi åker till henne imorgon och då väntar ännu fler julklappar! Wohoo

Här är lite fina bilder från idag, aw mina kusiner är såå söta! 


Mars 2011

Hm, Mars.
De va en bra månad. Flera mys dagar med Davve, firade sju månader med honom nere vid havet och tog massa fina bilder.
Körde moppe för första gången, saknar den känslan då man verkligen älskade att köra moped och bara ville göra det hela tiden! Den goa känslan att se sin egna moped varje gång man gick ut i garaget, eller när man kör ifrån skolan och kör förbi alla 97or som gick till bussen.
I mars var de även konfa lägret, de va otroligt tråkigt verkligen, tyckte så synd om mig då haha.
Besökte Davids morfars hus på tjörn där också en del av sommaren spenderades, otroligt fint och mysigt!

/

God jul på er!
Snart så kommer mormor och hämtar upp mig och min bror så ska vi åka till mina kusiner och fira lite! Får se hur de blir!
Ha en bra dag så hörs vi sen

Februari 2011



En ganska jobbig månad för mig. Åkte ner till mamma i Nairobi, Kenya och på vägen ner blev min dator snodd. Så blev väldigt ledsen och blev ganska depp. De ordnade sig dock sen när jag kom hem och fick en ny, men hade väldigt mycket bilder och sånt som betydde mycket som jag tyvärr aldrig fick tillbaka.
Var också i stan med David efter att inte ha träffats på jätte länge ♥

A & F



Dag 4 -Favorit film/serie/band

Hm.
Min favorit film måste nog vara Pearl Harbor. En riktigt bra film verkligen! Så himla fin gjord och alla skådespelare är så bra!
En standard som alltid fungerar enligt mig! 

Bästa serie är nog antingen The OC eller Greys anatomy.. The OC började jag titta på när jag gick i 4an med min dåvarande bästis Linn, så i 5 år har de varit en favorit. Men Greys har jag också sätt för ganska länge sen, jag minns att de alltid gick på tv men jag började aldrig följa de. Förrens i somras då jag blev helt fast för de.
De är två helt olika serier med olika handling men kan inte välja! Båda är så himla bra. Sen finna de även OTH, vänner osv. 

Sen till sist, bästa band.
Där måste de bli Coldplay! Tycker dom är riktigt grymma och gör otroligt bra texter. Enough said.

Standard



Go lunch!

Sydafrika

En sak som jag inte vet om jag berättat är att jag och min bror åker ner till Sydafrika på söndag! Ska bli jätte kul och framförallt skönt att slippa 2 veckor av vintern. (Jag har något extremt mycket emot vintern) 

Först ska vi till mamma i Johannesburg, se hur hon bor osv. Sen efter några dagar ska vi ner Kapstaden! Ska bli så himla häftigt! Sägs att de är ett utav världens vackraste städer!
Kenza ska även dit då! 

För första gången på länge är jag taggad på att kommer bort från Svergie ett tag och komma hem lite innan skolan börjar.
Kommer bli grymt! De ända jag oroar mig för är flygresan, herregud vad jag blivit flygrädd på de senaste.
Jag verkligen tänker på hur de kommer bli, att känna flygplanet lyfta och skumpa. Bara tanken gör att jag får panik! Den värsta känslan som man kan ha är nog när man inte kan ha kontroll över nånting. 


-


Godmorgon

Godmorgon alla fina....
Jag har igentligen ganska bråttom, ska hem till Linnea och mysa lite! Vi hörs sen
Puss

The big apple



Åh, gud va jag saknar den tiden då jag, min bror och mamma bodde i New York! Så himla glad över att jag har upplevt de! Gett mig så mycket minnen.
Miss ya mami, och grattis på födelsedagen ♥

Julafton

Någon som längtar? Inte jag! Inte ens i närheten.
Har nog inte haft något emot julen och allting som har med julen att göra som jag haft detta året. Jag har gått runt och klagat i månader om hur tråkigt de kommer bli och hur jag bara hatar allt som har med julen att göra. 

Jag antar att de har med att mamma inte bor hemma längre. Allt blir förändrat när man har skilda föräldrar, speciellt när den ena inte ens bor i samma land.
Jag orkar inte julmusiken, stress med julklappar, snön, julmaten och allt jävla skitsnack och att julen är mysig? Eh nej.

Den är inte mysig på något sett för mig, snarare tråkig och jobbig. Julafton är rolig för de små och de är så roligt att få se den lyckan dom får när dom ska få öppna alla stora paket. Men vad finns de mer? Träffa släkten, jo de är väll de ända ''mysiga''.
Ser inget annat kul med julen.

Men jag vill inte förstöra eran jul, hoppas ni får en god jul iallafall!

Dag 3 -Min fritid

Min fritid går upp till mina underbara vänner, plugget och gymmet!
På våren/sommaren/hösten jobbar jag även nere på BKSS seglaskolan med massa goa vänner. Men nu på vintern är de för kallt. 

Jag är väldigt ofta i stan, shoppar, fikar och umgås med vänner, så de går min fritid också åt till.
Gymmar gör jag också på sportlife och köpte gymkort där i september och någon månad efter bröt jag foten och hade gips och gick på kryckor så då kunde jag inte gymma.
Nu äntligen kan jag börja igen, har fortfarande ont och haltar, men om jag tar de försiktigt så går de!

-

Outfit från tisdag, här ser ni även bättre hur jeansen sitter på!

21 december

Ledsen till att jag inte bloggade igår! Var inte hemma förens sent och somnade direkt när jag kom hem!
Hade en jätte bra och mysig dag igår! Fick även jullov! Gud va skönt!
Mötte iallafall upp Louise efter skolan, så åkte vi hem till Emil ett tag. Lite senare drog vi alla tre hem till Dennis, gjorde pannkakor och hade såå roligt!

Vid sex köpte vi lite godis och åkte hem till Emil igen medans Dennis stannade kvar. Hade de lite mys hos Emil ett tag, sen åkte Louise hem och även jag efter ett tag.
Kom hem vid 1 och somnade direkt, hade en riktigt bra start på jullovet!

Juli 2011



Blev mer och mer besviken på alla dagar med bara sol som aldrig kom! Solen sken ibland men då blåste de alltid en aning för mycket eller va för många moln.
Många dagar då de blev mys inomhus medans de regnade ute..
Åkte även ut med Davids båt till en ö, hade med oss massa gott och hade de väldigt mysigt! Var även på lillebybadet med sköna människor.
Gud va jag saknar värme och SOMMAR framförallt!

Dag 2 -Min familj

Min familj...
Jag har en underbar familj men även väldigt splittrad. Mina föräldar skilde sig för cirka 10 år sen och då bodde jag varannan vecka hos mamma och pappa. Efter ett tag så flyttade vi till mamma så vi bara träffade pappa varannan helg och så har de varit i flera år tills september detta året då mamma flyttade ner till Sydafrika, och då flyttade pappa hit till Torslanda.
De blev en otroligt stor skillnad att byta från mamma till pappa, men jag trivs jätte bra även om väldigt mycket förändrades!

Hörs senare

To die for



SÅ. OTROLIGT. SNYGGA.

Nya jeans!



Jätte fina jeans från MissMe

Todays outfit

Tröja från Hunkydory
Jeans från Victoria Beckham
Moncler jacka, Tory Burch väska och Prime till de

Dag 1 -Lär känna mig bättre

Jag heter Julia, är 15 år och bor med min pappa och bror i ett hus Torslanda/Björlanda. Mina föräldrar är skilda och har varit de i flera år! För några månader sen så flyttade min mamma ner till Sydafrika pga att hon jobbar för FN och ett av deras kontor ligger där. De blev en stor förändring för mig att börja bo med min pappa, men jag trivs bara mer och mer, även om jag saknar min mamma!
Jag går på en otroligt värdelös skola som heter Trulsegåren och skulle i princip göra vad som helst föratt få byta. Är jätte glad över att jag snart ska börja i gymnasium.

På min fritid brukar jag träffa mina vänner, vara i stan eller plugga. Jag har dom bästa vännerna i världen och jag blir så glad när jag tänker på dom!
Jag som person.. Jag är ganska bestämd som person skulle jag tro. Jag säger till när jag tycker något är fel eller när någon beter sig illa. Spelar ingen roll vem de är, lärare, vänner eller bara någon random.
Men är också väldigt öppen, trevlig och snäll.

10 dagars lista

Dag 1 - lär känna mig
Dag 2 - min familj
Dag 3 - min fritid/hobby
Dag 4 - favorit film/serie/band
Dag 5 - i min väska
Dag 6 - mina bästavänner
Dag 7 - något jag inte skulle klara mig utan
Dag 8 - två av mina bästa minnen
Dag 9 - något i min garderob
Dag 10 - två saker jag gör varje dag.


18 December 1011

Hej
Hela terminen har gått utan att jag bloggat. Otroligt mycket har förändrat på bara en termin, sitter och läser gamla inlägg och tänker på hur de va då och hur de är nu.
Nu vill jag börja igen, och jag hoppas de håller längre än va mina försök i höstast gjorde.
Men, i vilket fall så är de lätt värt ett försök!
Nu ska jag fixa designen och lite med dom gamla inläggen! Hörs sen

RSS 2.0